Levenskunst in je bedrijf.

Organisatie ontwikkeling vanuit zijnskracht

Een organisatie is een levend organisme. Zijnskracht als basis voor realisatiekracht, groei en vitaliteit.

Wijsheid van de organisatie?

Het vraagt een andere kijk op het leven en op het werk. Een perspectief waar denkbeelden van oost en west samenvallen. 

Zijnskracht!

be now heeft de wijsheid, ervaring en methoden rondom het thema bewustzijn en leiderschap. De ZIJNSkracht vergroten waardoor de realisatiekracht automatisch groeit en expandeert.

Dé richting!

De richting van de organisatie ontdekken en leven. We kijken naar het totaal beeld. Vanuit een weten dat er meer is tussen hemel en aarde. De toegang ontdekken tot een grotere intelligentie. De wijsheid van onze ware natuur en onze unieke krachten en talenten.

WAT WE DOEN.

Maatwerk bieden: Leiderschapsprogramma’s, leergangen en ontwikkeltrajecten. Ruimte bieden: voor programma’s, jaartrajecten, coaching en nog veel meer.
be now neemt je mee in een wereld waar je toegang krijgt tot inspiratie, anders leren kijken en ontvangen. Waardoor een grotere wijsheid voor je beschikbaar wordt.

Programma’s

Op maat gemaakte programma’s waar (persoonlijk) leiderschap het vertrekpunt is. Waar commitment aan de ontwikkeling van de organisatie vanzelfsprekend is. Een regiemodel met vrijheid, omdat niets vanzelf ontstaat.

Trainingen

Hoe onderneem je actie vanuit jouw zijnskracht? Eén- of meerdaagse training, vanuit verbinding tussen hoofd, hart en handelen. Integratie van persoonlijk leiderschap en de vertaalslag naar de praktijk.

Coaching

Persoonlijke aandacht voor groei en ontwikkeling.

Inspiratie

be now neemt je mee in een wereld waar je toegang krijgt tot inspiratie, anders leren kijken en ontvangen. Waardoor een grotere wijsheid voor je beschikbaar wordt.

Wiel van wijsheid

Nieuwsgierig naar de volgende stap. Het wiel van wijsheid neemt je mee in het natuurlijke proces van groei en leven. Iedere fase heeft zijn karakteristieke krachten.

Interesse?