Levenskunst in je bedrijf.

Ontdek het volle potentieel.  Gebruik de 3 breinen -> mind, hart en buik. Stem af op het natuurlijke groei- en creatieproces.

Zijnskracht

Onze programma's zijn simpel.

We integreren de diepgaande inzichten uit de natuur en de tijdloze wijsheid van eeuwenoude alchemie in onze aanpak.

Meesterschap

Het lef hebben om je authentieke zelf te ontdekken en vanuit die natuurlijke kracht te bewegen en te leiden.

Spirit

Het laten groeien van het natuurlijke potentieel, geeft energie. Ontdek de spirit en laat deze zich verder ontvouwen.

Transformatie

We begeleiden organisaties in unieke transformatieprocessen, geïnspireerd door de tijdloze principes van alchemie, wijsheid en zijnskracht. In een steeds veranderende wereld helpen wij jou en jouw team om het maximale potentieel te benutten en duurzame groei te realiseren.

Zijnskracht!

be now heeft de wijsheid, ervaring en methoden rondom het thema bewustzijn en leiderschap. De ZIJNSkracht vergroten waardoor de realisatiekracht automatisch groeit en expandeert.

Leiderschap!

De richting van de organisatie ontdekken en leven. We kijken naar het totaal beeld. Vanuit een weten dat er meer is tussen hemel en aarde. De toegang ontdekken tot een grotere intelligentie. De wijsheid van onze ware natuur en onze unieke krachten en talenten.

Organisaties

Al meer dan 20 jaar brengen we organisatie en mens in contact met hun potentieel.

De programma’s zijn altijd maatwerk en afgestemd op wat er gewenst/noodzakelijk is.

Creatie & Groei

Door de principes van natuurlijke groei te omarmen, kunnen organisaties duurzame ontwikkeling bevorderen, zich aanpassen aan veranderende omstandigheden en veerkracht en een lang leven cultiveren in de huidige dynamische zakelijke omgeving. Geworteld in waarden: Net zoals bomen uit sterke wortels groeien, hebben organisaties die natuurlijke groei ervaren vaak een sterke basis die geworteld is in kernwaarden en principes. Deze waarden zijn bepalend voor de besluitvorming en het gedrag, en geven een gevoel van doel en richting.

Meesterschap

Natuurlijk leiderschap, geworteld in eeuwenoude wijsheid en alchemie, is een fascinerend concept dat inzichten combineert uit historische leiderschapspraktijken, tijdloze wijsheidstradities en de transformerende principes van alchemie. Door deze elementen te combineren, wordt de nadruk gelegd op het cultiveren van zelfbewustzijn, emotionele intelligentie en een diepe verbinding met doelen en waarden. Het moedigt leiders aan om integriteit, authenticiteit en veerkracht te belichamen en tegelijkertijd een omgeving te bevorderen die de groei en bloei van individuen en gemeenschappen ondersteunt.

Transformatie

We begeleiden organisaties in unieke transformatieprocessen, geïnspireerd door de tijdloze principes van alchemie, wijsheid en zijnskracht. In een steeds veranderende wereld helpen wij jou en jouw team om het maximale potentieel te benutten en duurzame groei te realiseren.

Alchemie in bedrijf

Alchemie in je bedrijf is een metafoor voor de transformatie van processen, producten en mensen. Door continu te innoveren, creatief te denken, verborgen potentieel te benutten en te streven naar voortdurende verbetering, kunnen bedrijven zich aanpassen aan veranderingen en hun concurrentiepositie versterken. Net zoals alchemisten eeuwen geleden zochten naar magische transformaties, kunnen moderne bedrijven streven naar hun eigen vormen van zakelijk "goud".

Maatwerk

Laten we kijken
wat we voor elkaar kunnen betekenen

01

Wandelen

02

Kop koffie

03

Experiment

04

Praatstuk

Op naar onze ontmoeting

Wat Wij Bieden

Alchemie in de Bedrijfswereld

Alchemie gaat over transformatie en het creëren van waarde. In de context van je organisatie betekent dit het omzetten van uitdagingen in kansen.

Wij helpen je de alchemistische processen te begrijpen en toe te passen, waardoor uw bedrijf kan floreren in een dynamische omgeving.

Wijsheid als Stuurman

Wij combineren oude wijsheid met moderne inzichten om je te ondersteunen bij strategische besluitvorming en het ontwikkelen van een visie die niet alleen succesvol is, maar ook betekenisvol en duurzaam. Door wijsheid centraal te stellen, helpen wij jou en jouw team om met vertrouwen en integriteit te navigeren door complexe situaties.

Zijnskracht:

Waardecreatie Zijnskracht is het vermogen om waarde te creëren en te behouden. Door gericht te werken met de intelligentie van de 3 breinen. 

Onze Aanpak

Wij hanteren een holistische benadering die zowel het individu als de organisatie in zijn geheel omarmt. We werken nauw samen met jou om de unieke behoeften  van je bedrijf te begrijpen en een op maat gemaakt transformatieproces te faciliteren.

Bent je klaar om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw volledige potentieel te benutten.