Bob Hense

“bob hense, waarom zijn bedrijf be now?

De evolutie van mens en organisatie.

Mens en organisatie weer in contact brengen met hun zingeving en zijnskracht.

Ik word blij van ontmoetingen, verbondenheid, eenvoud, flow en de natuur. Ik hou zielsveel van water en het leven daarin. Zwemmen met wilde dolfijnen maakt me intens gelukkig. Het voelt als thuiskomen. De energie van dolfijnen in woorden gevat: speelsheid, verbinding, lol en puur zijn. Een energie waarmee ik je graag in aanraking breng.

Wat ik doe in organisaties, is het potentieel wakker maken.

Ik breng eenvoud in complexiteit, samenhang in dualiteit, rust de hectiek. Persoonlijk Leiderschap en Leiderschap zijn altijd de hoofdthema’s!

Mijn vertrouwen in het universum en de natuur is groot.

Neutraal kijken naar de wereld en de mens doe ik al heel mijn leven. Ik vind het leven heilig, een wonder. De natuur voedt ons, dan we ons realiseren. Een wezenlijke bron om in de huidige tijd krachtig je eigen vorm neer te zetten. Verstilling of vertraging is essentieel op weg naar actie vanuit zijnskracht.

Levenskunst, alchemie

Ik breng mensen in contact met een scala aan inspirerende en wonderbaarlijke inzichten en ervaringen. Het besef dat er meer is tussen hemel en aarde, geeft ons toegang tot een grotere intelligentie. De samenwerking tussen lichaam, hart, brein en ziel heeft me altijd geboeid.

Ik geloof in een oneindige wijsheid van de mens.

Een wijsheid die veel verder gaat dan onze kennis. De kunst om te bewegen en te leven vanuit liefde voor alles wat er is.

Ik creëer een omgeving waarin mensen kunnen vertragen en ontspannen.

Dan is er ruimte voor nieuwe belevingen die een ingang zijn naar ieders eigen wijsheid

Ik nodig je uit mee te gaan op ontdekkingsreis naar je unieke zijnskracht. Neem de ruimte om je te ontspannen, je kracht te ontdekken, op te laden, inspiratie op te doen. Een heel, liefdevol en wijs mens te zijn.”