Skip to main content

Bob Hense

“bob hense, waarom zijn bedrijf be now?

De ontwikkeling van mens en organisatie.

Mens en organisatie weer in contact brengen met hun kern en bezieling.

Ik word blij van ontmoetingen, verbondenheid, eenvoud, flow en de natuur. Ik hou zielsveel van water en het leven daarin. Zwemmen met wilde dolfijnen maakt me intens gelukkig. Het voelt als thuiskomen. De energie van dolfijnen in woorden gevat: speelsheid, verbinding, lol en puur zijn. Een energie waarmee ik je graag in aanraking breng.

Wat ik doe in organisaties, is het potentieel wakker maken.

Ik breng eenvoud in complexiteit, samenhang in dualiteit, rust de hectiek. Persoonlijk Leiderschap en Leiderschap zijn altijd de hoofdthema’s!

Mijn vertrouwen in het universum en de natuur is groot.

Neutraal kijken naar de wereld en de mens doe ik al heel mijn leven. Ik vind het leven heilig, een wonder. De natuur voedt ons, meer dan we ons realiseren. Een wezenlijke voedingsbron om in de huidige tijd krachtig je eigen kern neer te zetten. Verstilling of vertraging is daarbij essentieel.

Levenskunst, alchemie

Ik breng mensen in contact met hun eigen kern. De samenwerking tussen lichaam, hart, brein en ziel optimaal te laten vallen.

Ik geloof in een oneindige wijsheid van de mens.

Een wijsheid die veel verder gaat dan onze kennis. De kunst om te bewegen en te leven vanuit liefde voor alles wat er is.

Ik creëer een omgeving waarin mensen kunnen vertragen en ontspannen.

Dan is er ruimte voor nieuwe inzichten die een ingang zijn naar  je eigen wijsheid

Ik nodig je uit mee te gaan op ontdekkingsreis naar je unieke kracht. Neem de ruimte om je te ontspannen, je kern te ontdekken, op te laden, inspiratie op te doen. Een heel, liefdevol en wijs mens te zijn.”

Interesse?

Munsehof in Schaijk