Datum

09 - 16 okt 2022
Verlopen

Organisator

Bob Hense
Bob Hense
Telefoon
+31630310850
Email
bob@benow.nl
Website
http://www.benow.nl

Het avontuur begint als je besluit mee te gaan!
Een reis waar veel schatten in verborgen liggen.
Tijd om puur jezelf te zijn, een combinatie van genieten en je zijnskracht versterken.
Je eigen volle potentieel ontdekken en ervaren. De dolfijnen zijn prachtige dieren om je daarbij te spiegelen en te ondersteunen.
Ze worden ook wel de meest intelligente wezens genoemd.
Sataya is een prachtige plek om de verbinding met je kern te verdiepen. Gaan ervaren wat volledig aanwezig zijn echt betekent.
De hele setting geeft je de mogelijkheid eventuele ballast overboord te gooien. De stroom van jouw leven meer en meer te herkennen en te volgen.
Wat zeker niet ontbreekt is de speelse moed beleven om puur jezelf te zijn.
De reis zelf: Een prachtige tocht met de boot naar het Sataya Rif. De plek waar we voor anker gaan en de rest van de week wonen.
De dolfijnen rusten, slapen en spelen overdag in dit rif. Waardoor wij de gelegenheid hebben met de dolfijnen te zwemmen.
Naast het zwemmen met de dolfijnen is de onderwater wereld op het rif magisch. Er is veel tijd om te ontspannen en tot rust te komen.
De innerlijke reis wordt ondersteunt met momenten van bezinning, ervaringen en belevenissen delen.
Mijn levensproject is mensen in verbinding te brengen met hun innerlijke wijsheid en licht. Sataya en dolfijnen zorgen voor een plek waar dit maximaal mogelijk is.

Woorden schieten verder tekort, mocht je geïnteresseerd zijn bel me dan! Zo verbinden geeft de mogelijkheid om meer sfeer te proeven. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.
Met vrolijke dol-fijne groet!

Locatie

Sataya
Sataya