Datum

08 - 15 sep 2024

Organisator

Bob Hense
Bob Hense
Telefoon
+31630310850
Email
bob@benow.nl
Website
http://www.benow.nl

Het avontuur begint als je besluit mee te gaan!
Een reis waar veel schatten in verborgen liggen.
Tijd om puur te ZIJN, een combinatie van genieten en je zijnskracht verstevigen.
Je volle potentieel ontdekken en ervaren. De dolfijnen zijn prachtige dieren om je daarbij te spiegelen en te ondersteunen.


Sataya is een prachtige plek om de verbinding met je kern te verdiepen. Ervaren wat volledig aanwezig zijn echt betekent. De hele setting is magisch, waardoor healing vanzelf plaatsvindt. Wat er ontstaat is de speelse moed om ECHT jezelf te ZIJN.


De reis zelf: Een prachtige tocht met de boot naar het Sataya Rif. De plek waar we voor anker gaan en de rest van de week wonen. De dolfijnen rusten, slapen en spelen overdag in dit rif. Waardoor wij de gelegenheid hebben met de dolfijnen te zwemmen en van de onderwaterwereld op het rif te genieten.
De innerlijke reis wordt ondersteunt met een persoonlijke begeleiding.  Waarin momenten van bezinning, meditatie in beweging en andere vormen van integratie zijn opgenomen.


Bob

Ik ben geboren met een enorme fascinatie voor alles wat er tussen hemel en aarde bestaat en een heilig geloof dat de eenheid met al wat is een geboorterecht is. Vanuit een natuurlijk kracht en wijsheid mag ik al vele jaren de inspirator zijn voor inzicht, bewustwording en cultivatie in je leven of organisatie. Gespecialiseerd in levenskunst en natuurlijke creatie.

Mijn levensproject is mensen in verbinding te brengen met hun innerlijke wijsheid en licht. Sataya is een krachtplek waar we maximaal eenheid en heelheid ervaren en zijn. De wijsheid van de natuur en van natuurvolkeren, zijn een helder kompas in zijn leven. Be now is mijn label.

Locatie

Sataya
Sataya