Datum

15 - 22 sep 2024

Organisator

Bob Hense
Bob Hense
Telefoon
+31630310850
Email
bob@benow.nl
Website
http://www.benow.nl

Andere Organisatoren

Ilse Scheers
Ilse Scheers
Telefoon
+32478393118
Email
info@ilsescheers.com
Website
http://www.ilsescheers.com

Be-leef je flow

Bob Hense en Ilse Scheers organiseren in September samen een Dolfijnreis naar Sataya, ‘be-leef je flow’
Ben je klaar voor een hoge dosis Licht, Transformatie en Plezier?!

Welkom!!

Tijd om mee te bewegen met je eigen flow, een combinatie van genieten en je zijnskracht versterken.
Je eigen volle potentieel ontdekken en ervaren. De dolfijnen zijn prachtige dieren om je daarbij te spiegelen en te ondersteunen.
Ze worden ook weel de meest intelligente wezens genoemd.
Sataya is een prachtige plek om de verbinding met je kern te verdiepen. Gaan ervaren wat volledig aanwezig zijn echt betekent.
De hele setting geeft je de mogelijkheid eventuele ballast overboord te gooien. De stroom van jouw leven meer en meer te herkennen en te volgen.
Wat zeker niet ontbreekt is de speelsheid om je flow te be-leven!
De reis zelf: Een prachtige tocht met de boot naar het Sataya Rif. De plek waar we voor anker gaan en de rest van de week wonen.
De dolfijnen rusten, slapen en spelen overdag in dit rif. Waardoor wij de gelegenheid hebben met de dolfijnen te zwemmen.
Naast het zwemmen met de dolfijnen is de onderwater wereld op het rif magisch. Er is veel tijd om te ontspannen en tot rust te komen.
De innerlijke reis wordt ondersteunt met momenten van bezinning, ervaringen en belevenissen delen.

Woorden schieten verder tekort, mocht je geïnteresseerd zijn, neem contact op. Zo verbinden geeft te mogelijkheid om meer sfeer te proeven. Ik kijk ernaar uit je te ont-moeten.
Met vrolijke dol-fijne groet!

Bob en Ilse

Ilse Scheers verdiept zich reeds 25 jaar in Energiewerk en Bewustzijn en richtte 10 jaar geleden het Centrum voor Energiewerk waar vele mensen en ook studenten hun weg naartoe vinden.

Ze richtte daarnaast Gracemusic op, een  label waaronder ze als singer-songwriter ook haar eigen platen uitbrengt, met songs die gaan over evolutie, over groei, over de liefde, over het leven, over de Liefde!

Bob Hense is geboren met een enorme fascinatie voor alles wat er tussen hemel en aarde bestaat. Vanuit een natuurlijk kracht en wijsheid brengt hij al vele jaren inzicht, bewustwording en vooral de schakel naar cultivatie ervan in je leven of organisatie. Gespecialiseerd in levenskunst en natuurlijke creatie.

De wijsheid uit de natuur en van natuurvolkeren, doorgeven is zijn passie. Een leven vanuit eenheid.  Be now is het label van Bob.

Locatie

Sataya
Sataya