Intelligenties.

Hoofd, hart en handelen.

Hoofd, hart en handelen op elkaar afstemmen. Congruent noemen we het ook wel. Voor iedereen merkbaar. Hoe geven we het vorm in ons bedrijf c.q. leven?

Intelligenties

Welke zijn er en hoe leren we deze te benutten en beschikbaar te hebben? Het is meer dan alleen ons IQ! Inmiddels kennen de meeste ook het begrip EQ. We hebben de beschikking over meer ingangen, namelijk: ons lichaam, spirituele intelligentie en de intelligentie van moeder aarde en het universum. Klinkt allemaal ver weg, maar is voor een ieder oh zo dichtbij. De reis maken van de doener naar de zijnskracht. Geeft handvaten om te kunnen spelen met alle intelligenties.

De doener

De doener, is diegene die in het leven van project naar project rent. Soms geen adem haalt om echt te weten wat hij of zij wil.

Inspiratie en anders kijken

De mens die zich voedt met inspiratie kan de “gewoonte” ontwikkelen anders te leren kijken naar het leven. Dit bewust zijn geeft een zee aan mogelijkheden.

Weten en anders ontvangen

De mens die open staat voor een dieper weten. Geeft zichzelf de kans het leven anders te leren ontvangen. In flow met het leven.

Zijn en wijsheid

De mens die vanuit zijn handelt kan een grotere wijsheid aanboren. Een wijsheid die groter is dan we ooit zullen beseffen.

De reis van de doener naar de zijnskracht!

Organisatie ontwikkeling.

Een organisatie is een populatie mensen. Medewerkers leren leven/werken vanuit een dieper weten, zijnskracht en een onuitputtelijke wijsheid. Geeft de organisatie kracht, succes en trots.

De essentie in alle leiderschapsprogramma’s is: organisatie, mens en medewerker in zijn of haar natuurlijke kracht te zetten.

Persoonlijk leiderschap

Gaat over de reis van de doener naar een staat van zijn. Bewust worden en je meer en meer openstellen voor anders leren kijken en ontvangen.

Je zelf openstellen voor een grotere wijsheid die het kompas is in ieders leven.

Interesse?