Levenskunst – de weg naar authenticiteit en natuurlijkheid

Leef je eigen unieke grootsheid! De behoefte – en voor sommigen zelfs drang – naar het leven van je eigen natuur of authentieke kracht is groot. In het huidige tijdperk staan creatie, authenticiteit en wijsheid centraal.

Hoe maak ik contact met mijn eigen creatie en wijsheid?
Daar is in de huidige tijd een nieuwe laag lef voor nodig. Bij be now schenken we aandacht aan alle elementen om jou te laten floreren. Een dynamische balans tussen hoofd, hart en handelen.

Ruimte voor verstilling
Er is vertraging of bezinning noodzakelijk om zicht te krijgen, op te ruimen en te integreren. Bij be now is er ruimte voor verstilling, van waaruit je de toekomst mede creëert. In verbinding en afstemming.

Jouw richting 
Het gaat om jouw richting ontdekken en leven. We kijken naar de gehele mens. En naar de verbinding met het universum en de aarde. Het besef dat er meer is tussen hemel en aarde dan de meesten van ons denken, voelen of zien, geeft ons toegang tot een grotere intelligentie. De wijsheid van onze ware natuur en onze unieke krachten en talenten.

Graag tot snel!

WAT WE DOEN

Aansluiten op jou: met onuitputtelijke methodieken, zienswijzen en invalshoeken via hoofd, hart, ziel of lichaam. Laat je verrassen door de schoonheid. Leer weten, voelen of zien wat voor jou passend is.

Art of living jaarprogramma

Neem de tijd en de ruimte om jezelf te ontwikkelen samen met be now. Interesse? Neem contact op.

PUUR - inspiratiesessies

De sessies zijn gebaseerd op het boek “PUUR Koershouden in de hectische maatschappij”. Reeks van 5 dagen verdeeld over het jaar.

Leef het avontuur

Tweedaagse, gebaseerd op het boek “Leef het avontuur”.

Bezinning & reflectie

Ruimte voor bezinning en reflectie.
Bel gerust voor een afspraak.
Laat je verrassen door je eigen wijsheid!

Beweging en vertraging

Chi Kung: een mooie vorm om door beweging te vertragen en je zo open te stellen voor je totale wijsheid.

Energie werk

Er bestaat veel tussen hemel en aarde.
Soms is het even handig als we om de mind heen gaan.

Odin Development Compass

ODC staat voor Odin Development Compass. ODC is een meetinstrument om onbewuste drijfveren in kaart te brengen.

Nine star ki

Nine Star Ki is een praktische vorm om inzicht te krijgen in menselijke relaties, de eigen gezondheid, huidige gebeurtenissen en het unieke menselijk potentieel.