Organisaties in het tijdperk van creatie en wijsheid

In een bezielde organisatie werken mensen met hart, hoofd en ziel aan betekenisvolle doelen.

Waar komen we vandaan?
De meeste organisaties zijn gebouwd op de principes van het industriële tijdperk. Maar de bijbehorende mindset – die we allemaal hebben meegekregen in onze opvoeding, scholen en systemen – past niet meer bij de volgende stap in de evolutie van mens en organisatie. We zijn aangekomen in het tijdperk van creatie, bewustzijn en wijsheid. Organisaties van nu floreren, als de harde en zachte kant samensmelten tot één geheel. Met als vertrekpunt de mens.

Van leiderschapstraining tot managementconsultancy
be now heeft de kennis, ervaring en skills om alle niveaus in een organisatie aan te spreken. Op allerlei manieren: van leiderschapstraining tot managementconsultancy. Vanuit een totaalperspectief zetten we de stip op de horizon en bewandelen we de weg ernaartoe. Gebruikmakend van het volledige potentieel in mens en organisatie.

Natuurlijk samenspel
Deze tijd vraagt om: leren luisteren naar ritme en intuïtie, durven vertrouwen op gevoel, oog hebben voor de kracht van tegengestelde gezichtspunten.

be now laat twee werelden samenkomen: de wereld van zakelijkheid en de wereld van menselijke zingeving. Het is als yin en yang: de twee-eenheid waarin het een niet kan bestaan zonder het ander. Uitstijgen boven de dualiteit betekent: beide aspecten laten bestaan in al hun schoonheid. Het samenspel optimaal benutten. Dan groeit plezier, synergie en sprankeling.

WAT WE DOEN

Maatwerk bieden: integrale organisatieprogramma’s, leergangen en ontwikkeltrajecten. Ruimte bieden: voor trainingen, workshops, coaching en nog veel meer.

Programma's

Op maat gemaakte programma’s waar (persoonlijk) leiderschap het vertrekpunt is. Waar commitment aan de ontwikkeling van de organisatie vanzelfsprekend is. Een regiemodel met vrijheid, omdat niets vanzelf ontstaat.

Trainingen

Hoe onderneem je actie vanuit jouw zijnskracht? Eén- of meerdaagse training, vanuit verbinding tussen hoofd, hart en handelen. Integratie van persoonlijk leiderschap en de vertaalslag naar de praktijk.

Inspiratie

Nieuwe inzichten opdoen. Kijken wat jou inspireert. Hoe maakt jouw persoonlijke inspiratie anderen nieuwsgierig?

Belevingen

Ontdekken en groeien ligt buiten de comfortzone. be now organiseert bijzondere belevingen, waar oude wijsheid en rituelen een opening bieden voor verbinding met jezelf en anderen. Overgave aan de flow van het leven.

Elementenscan

Nieuwsgierig naar het werkelijke beeld van je organisatie? Een foto waarop je de samenhang ziet van de onderdelen die zorgen voor de stroom van energie? Dat kan!