Leef het avontuur

Leef het avontuur

De nieuwe maat van geluk in organisaties

Leef het avontuur is een handreiking om met elkaar een manier te ontwikkelen om geluk, verbondenheid en trots te brengen in organisaties.

In een organisatie ben je met elkaar op reis en het avontuur ligt daarin besloten. Vol inspiratie, nieuwe inzichten en onverwachte gebeurtenissen. Laat je verrassen door wat je onderweg tegenkomt. Verwonder je en go with the flow. Het avontuur gaat om grenzen overwinnen en met plezier terugkijken naar je (levens)ervaringen.

Het avontuur brengt soms ook tegenslag of onverwachte hindernissen. Door het geheel te blijven zien en lef te tonen, kan een organisatie obstakels overwinnen. Zo groeit de kracht. Het avontuur is de gezamenlijke reis waarbij je met elkaar het succesverhaal van de organisatie creëert. Wat de reis vraagt is moed, gewoon doen en commitment.

Leef het avontuur is meer dan een techniek. Het avontuur vraagt erom geleefd te worden. Het vraagt om bewustzijnsgroei van het individu en het collectief. Geef het succes samen vorm, help elkaar en gun elkaar het positieve resultaat.

We wensen je een wonderlijk, mooi, kleurrijk en succesvol avontuur!

Puur – koers houden in de hectische maatschappij.

PUUR – Koers houden in de hectische maatschappij is een belevingsboek. Je hebt zelf de hoofdrol om het tot je eigen inspiratieboek te maken.
Alles gaat samen: menselijke maat, inspiratie, chemie, helder ritme, natuurlijk leiderschap en duurzame uitkomsten. Deze elementen maken het onmogelijke mogelijk, als je je inspiratie durft te volgen en durft toe te passen!

Hoe houd je koers? Hoe blijf je je eigen kompas horen en volgen in de dynamiek van ons hedendaagse leven? PUUR door keer op keer terug te gaan of trouw te blijven aan je eigenheid. Je persoonlijke natuurlijke kracht. Loslaten wat is aangeleerd en niet meer bij je past.

In het boek hebben we onze ontdekkingsreis weergegeven in foto’s en teksten. Geordend volgens drie kernwoorden: inspiratie, acceptatie en doen. PUUR een boek voor JOU om naar eigen inzicht te gebruiken. Je mooiste momenten vast te leggen, je prille ideeën toe te vertrouwen, je worstelingen te ontrafelen door te schrijven of te tekenen. Gebruik het als dagboek of logboek om je eigen ritme te vinden. Een kunstwerk waarin je verzamelt wat nu betekenisvol is voor jou.