Bob

“be now laat twee werelden samenkomen: de wereld van zakelijkheid en de wereld van menselijke zingeving. Vragen waar het nu om draait zijn: Steken we de energie in de juiste dingen? Gebruiken we onze totale intelligentie? Hoe gaan we onze wijsheid inzetten?

Ik zie dat veel mensen bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling; ik help hen om een dynamisch evenwicht in stand te houden. Want er bestaat geen statisch evenwicht. Geen seconde.

Wat ik doe in organisaties, is de ziel wakker maken. Ik breng eenvoud in complexiteit, samenhang in dualiteit, rust in hectiek. In veel rollen heb ik bijgedragen aan leiderschapsontwikkeling en verwezenlijking.

Levenskunst, alchemie – ik wil mensen in contact brengen met een scala aan inspirerende en wonderbaarlijke inzichten en ervaringen. Het besef dat er meer is tussen hemel en aarde, geeft ons toegang tot een grotere intelligentie. De samenwerking tussen lichaam, hart, brein en ziel heeft me altijd geboeid.

Ik word blij van mooie ontmoetingen, verbondenheid, eenvoud, flow en de natuur. Ik hou zielsveel van water en het leven daarin. Zwemmen met wilde dolfijnen maakt me intens gelukkig. Het voelt als thuiskomen. De energie van dolfijnen in woorden gevat: speelsheid, verbinding, lol en puur zijn. Een energie waarmee ik je graag in aanraking breng.

Mijn vertrouwen in het universum en de natuur is groot. Neutraal kijken naar de wereld en de mens doe ik al heel mijn leven. Ik vind het leven heilig, een wonder. Stilte is voor mij voeding en intappen op de bron, van waaruit ingevingen binnen vallen. Naar mijn idee wezenlijke ingrediënten om in de huidige tijd krachtig je eigen vorm neer te zetten. Verstilling is essentieel op weg naar actie vanuit zijnskracht.

Ik nodig je uit mee te gaan op ontdekkingsreis naar je unieke zijnskracht. Neem de ruimte om je te ontspannen, je kracht te ontdekken, op te laden, inspiratie op te doen. Een heel, liefdevol en wijs mens te zijn.”